A Ferrari közeleg, de Newey még maradhat – friss F1 hírek szerdáról

A Ferrari közeleg, de Newey még maradhat – friss F1 hírek szerdáról
Kép forrása: Formula
P1racenews AI automatikus összefoglalója:

Vasseur szerint megfelezték a hátrányukat, Elkann Hamilton szerződtetéséről beszélt, Marko javulásra sarkallja Ricciardót, Newey maradhat: a nap hírei.

A Motorsport.com friss értesülései alapján nem igaz, hogy a Red Bull és Christian Horner kirakná az F1-es projektből Adrian Neweyt, a tervezőguru szerepe változatlan marad. A Red Bullnál zajló feszültség középpontjában Horner áll, erről beszélt részletesen Mészáros Sándor a Formula Podcast dzsiddai futamértékelőjében. Max Verstappen jelenlegi legerősebb F1-es versenyzőnek tartja Toto Wolff, aki reális esélyt lát a háromszoros világbajnok megszerzésére, ha sikerül jobb autót csinálniuk.

A Pitwall Talk című műsorban elemzik Verstappen teljesítményét és az F1 jövőjét. Helmut Marko üzenetet küldött Ricciardonak teljesítményjavításra, míg Tsunoda arról beszélt, hogy gyakran játsszák be káromkodásait az F1-es közvetítések. Vasseur Ferrari-csapatfőnök szerint új fejlesztések jönnek, de fontos azok hatékony hasznosítása a gyorsabb felzárkózáshoz a Red Bullhoz képest.

Az F1-esek panaszkodnak a „piszkos levegőre”, míg a csapatfőnökök védelmükbe veszik a jelenlegi szabályrendszert. Bahreinben és Dzsiddában is tapasztaltak problémákat a bokszban, melyeket az érintett csapatok orvosolni kívánnak. John Elkann, a Ferrari elnöke Lewis Hamilton átigazolását nagyszerű húzásnak tartja, és bizakodó a vörösök jövőjében.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések